Vrijdag 29 maart: 4x4 meiden voetbaltoernooi (Aanvang 18:30)

Gepubliceerd op 26 maart 2019

Aankomende vrijdag staat het 4x4 voetbaltoernooi op het programma bij Sparta’25! Voor dit toernooi is de aanmelding al gesloten en zijn de meiden al opgegeven. Dit is een toernooi speciaal voor meiden tussen de 10 en 16 jaar.

Het toernooi wordt georganiseerd door Kiki van Schijndel en zij heeft gekozen om speciaal een tournooi voor meiden te organiseren; Het meiden voetbal wordt namelijk steeds populairder en hopelijk kunnen we op deze manier nog meer meiden enthousiasmeren om bij ons te komen voetballen. Op dit moment zijn we als Sparta al super trots om te kunnen vermelden dat we 2 meiden teams hebben, maar hoe meer hoe beter!

Dus lijkt het je leuk om te komen voetballen, kom dan vrijdag gerust een kijkje nemen bij het meiden 4x4 toernooi bij Sparta’25! Naast de wedstrijden is er ook nog een rode draadspel en kunnen de toeschouwers onder het genot van een drankje de speelsters komen aanmoedigen.

We zien jullie graag allemaal vrijdag avond bij Sparta! Vanaf 18:30 tot aan 21:00 zullen er wedstrijdjes gespeeld worden!

« ga terug

Instagram

Fout: API koppeling ontbreekt

Tweets

Volg Sparta'25