Voorlopige Teamindelingen Jeugd Sparta'25 - Seizoen 2019-2020

Gepubliceerd op 22 juni 2019

Beste jeugdleden, ouders/verzorgers en vrijwilligers,

 

In samenwerking met alle trainers en leiders is er de afgelopen maanden veel tijd en aandacht besteed aan een voorlopige indeling van onze jeugdteams voor het nieuwe seizoen 2019-2020. Met veel zorg en inspanning zijn ruim 375 kinderen verdeeld over 30 teams, de Mini F (O7) en de Spartaantjes (O6). Aangezien selecteren een continu proces is, kan de indeling het gehele seizoen om verschillende redenen (aan- en/of afmeldingen, gedrag etc.) wijzigen. 

 

Graag het dringende verzoek om voor uw eventuele vragen en/of opmerkingen naar aanleiding van of met betrekking tot deze teamindelingen eerst alles rustig te laten bezinken en vooral geen contact op te nemen met trainers, leiders of andere vrijwilligers, maar in plaats daarvan een mail te sturen naar jeugdopleiding@sparta25.nl

Alle vragen, wensen of opmerkingen worden eind augustus/begin september (rond de bekerwedstrijden) in behandeling genomen.

 

Zoals u wellicht opgevallen is staan er voor sommige teams nog diverse vacatures open… Is dit iets voor u of kent u iemand die interesse heeft om onze jeugdafdeling op wat voor manier dan ook verder te helpen? Neem dan contact op met het jeugdopleidingsteam via het bovenstaande emailadres. Het zou namelijk zonde zijn indien we door een tekort aan vrijwilligers onze jeugd teleur moeten stellen…? U bent dus van harte welkom!

 

Enige info vooraf:

·         De kennismakingsbijeenkomsten met de nieuwe teams en begeleiding vinden plaats op maandag 1 en dinsdag 2 juli. Spelers en ouders/verzorgers ontvangen voor deze kennismaking nog een uitnodiging via de trainer/leider van het nieuwe team. Het schema zal ook nog op de website van Sparta'25 gepubliceerd worden.

·         De trainingen van het nieuwe seizoen zullen voor ALLE junioren en pupillen teams starten vanaf maandag 19 augustus (Week 34), wanneer ook het nieuwe schooljaar begint.

·         Speeldata Bekercompetitie: Zaterdag 31 augustus7 en 14 september 2019

·         Start (najaars)competitie: Zaterdag 21 september 2019

 

Wij wensen iedereen een hele fijne zomervakantie toe en zien jullie graag weer op ons sportpark bij de teambijeenkomsten of start van het nieuwe seizoen!

 

Met sportieve groeten,

 

Jeugdopleiding Sparta'25 – Beek en Donk

 

  

Klik hier voor de indeling O6-O7
Klik hier voor de indeling O8-O9
Klik hier voor de indeling O10-O11
Klik hier voor de indeling O12-O13
Klik hier voor de indeling O14-O15
Klik hier voor de indeling O17
Klik hier voor de indeling O19

« ga terug

Instagram

Fout: API koppeling ontbreekt

Tweets

Volg Sparta'25