Voorlopige Teamindelingen Jeugd Sparta'25 - Seizoen 2018-2019

Gepubliceerd op 22 juni 2018

Beste jeugdleden, ouders/verzorgers en vrijwilligers,

In samenwerking met alle trainers en leiders is er de afgelopen maanden veel tijd en aandacht besteed aan een voorlopige indeling van onze jeugdteams voor het nieuwe seizoen 2018-2019. Met veel zorg en inspanning zijn ruim 350 kinderen verdeeld over 29 teams, de Mini F en de Spartaantjes. Aangezien selecteren een continu proces is, kan de indeling het gehele seizoen om verschillende redenen (aan- en/of afmeldingen, gedrag etc.) wijzigen. 

Graag het verzoek om voor uw eventuele vragen en/of opmerkingen naar aanleiding van of met betrekking tot deze teamindelingen geen contact op te nemen met trainers, leiders of andere vrijwilligers, maar in plaats daarvan een mail te sturen naar jeugdopleiding@sparta25.nl

Alle vragen, wensen of opmerkingen worden voor eind augustus/begin september (rond de bekerwedstrijden) in behandeling genomen.

Zoals u wellicht opgevallen is staan er voor sommige teams nog diverse vacatures open… Is dit iets voor u of kent u iemand die interesse heeft om onze jeugdafdeling op wat voor manier dan ook verder te helpen? Neem dan contact op met het jeugdopleidingsteam via het bovenstaande emailadres. Het zou namelijk zonde zijn indien we door een tekort aan vrijwilligers onze jeugd teleur moeten stellen… U bent dus van harte welkom!

Enige info vooraf: 

• De kennismakingsbijeenkomsten met de nieuwe teams en begeleiding vinden plaats op dinsdag 3 en woensdag 4 juli. Spelers en ouders/verzorgers ontvangen voor deze kennismaking nog een uitnodiging via de trainer/leider van het nieuwe team. Het schema zal ook nog op de website van Sparta'25 gepubliceerd worden.

• De trainingen van het nieuwe seizoen zullen voor de selectieteams starten in Week 33 (dinsdag 14 augustus). In Week 34 (maandag 20 augustus), wanneer ook het nieuwe schooljaar begint, starten alle overige junioren en pupillen teams. 

• Vanaf het begin van de voorbereiding tot aan de start van de (najaars)competitie op zaterdag 22 september 2018 zullen in overleg met de betrokken trainers een aantal spelers uitgenodigd worden om mee te trainen met de selecties van JO19-1, JO17-1 en JO13-1. Naar aanleiding daarvan schuiven mogelijk nog één of meerder spelers door. 

• De MO15 groep bestaat inmiddels uit 20 stoere meiden. We hebben er nu nog voor gekozen om hen in augustus samen te laten beginnen met trainen en in overleg met de trainers pas later een onderverdeling te maken in MO15-1 en MO15-2. Vanwege de aantallen onderzoeken we momenteel of we een 11 tegen 11 team en een 8 tegen 8 team bij de KNVB in kunnen schrijven.

• Speeldata Bekercompetitie: Zaterdag 1, 8 en 15 september 2018

• Start (najaars)competitie: Zaterdag 22 september 2018

 

In onderstaande links treft u nog informatie aan betreffende de nieuwe wedstrijdvormen in de Onderbouw jeugd. De wedstrijdvormen (11x11) voor onze O13 t/m O19 teams blijft ongewijzigd.

Link naar info blad wedstrijdvorm 4x4

Link naar info blad wedstrijdvorm 6x6

Link naar info blad wedstrijdvorm 8x8

 

Wij wensen iedereen een hele fijne zomervakantie toe en zien jullie graag weer op ons sportpark bij de teambijeenkomsten of start van het nieuwe seizoen!

 

Met sportieve groeten,

 

Jeugdopleiding Sparta'25 – Beek en Donk

 

Indeling JO6 en JO7

Indeling JO8 en JO9

Indeling JO10 en JO11

Indeling JO13

Indeling JO14 en JO15

Indeling JO17

Indeling JO19

« ga terug

Instagram

Fout: API koppeling ontbreekt

Tweets

Volg Sparta'25