Voorlopige teamindelingen jeugd 2017-2018

Gepubliceerd op 16 juni 2017

Beste jeugdleden, ouders/verzorgers en vrijwilligers,

De afgelopen periode is er veel tijd en aandacht besteed aan een voorlopige indeling van de jeugdteams. E.e.a is met veel zorg en inspanning samengesteld. Toch kunnen er onverhoopt fouten zijn opgetreden. Het is een voorlopige indeling aangezien selecteren een continu proces is. Dat betekent dat de indeling het hele seizoen om verschillende redenen (aan-/afmeldingen, gedrag etc.) kan wijzigen. 

Let op, bij de selecties van de JO19-1, JO17-1 en JO15-1  gaat er zeer waarschijnlijk al iemand afvallen na de voorbereiding (start competitie). 

Voor sommige teams staan er nog diverse vacatures open, is dit iets voor u? Neem dan contact op met het jeugdopleidingsteam via onderstaande mail.

Graag het verzoek om naar aanleiding van vragen of opmerkingen m.b.t. deze teamindelingen geen contact op te nemen met trainers, leiders of andere vrijwilligers, maar in plaats daarvan een mail te sturen naar jeugdopleiding@sparta25.nl 

Alle vragen, wensen of opmerkingen worden eind augustus/begin september (rond de beker) in behandeling genomen door ons nieuwe jeugdopleidingsteam:

Hoofd jeugdopleiding Henri v. Lierop

Assistent bovenbouw Willem Westhoff

Assistent onderbouw Remon Gilsing

Hoofd scouting Rini v. Schijndel

 

Via deze weg willen we alle trainers/coaches en leiders voor het seizoen 2017-2018 van harte uitnodigen voor een informatiebijeenkomst op woensdagavond 28 juni om 19.30 uur in de kantine. Tijdens deze avond zullen we de teambijeenkomsten voorbereiden die in de eerste week van juli plaatsvinden. Ouders/verzorgers en spelers ontvangen voor deze teambijeenkomsten nog een uitnodiging via de trainer/leider (van het nieuwe team) en website van Sparta'25.

De teamindelingen:

JO19/ MO19

JO17 

JO15/ MO15 (7x7) 

JO13 

JO11/ JO10 

JO09/ JO08

JO7/ JO6 (Mini F/ Spartaantjes)

« ga terug

Instagram

Fout: API koppeling ontbreekt

Tweets

Volg Sparta'25