Speel je wedstrijden en speel je in JO13 en ouder (ook senioren)? Let dan goed op!

Gepubliceerd op 13 september 2017

Zoals jullie inmiddels weten zijn de spelerspassen vanaf dit seizoen digitaal. Voor de gegevens en de (pas)foto op de spelerspas ben je als speler zelf verantwoordelijk. Wat moet je doen? Zorg dat je zo snel als mogelijk - maar in ieder geval voor 31 oktober - de voetbal.nl app download op je mobiele telefoon. Registreer jezelf met het e-mailadres dat je ook bij Sparta'25 hebt opgegeven. Wil je de registratie op een ander e-mailadres? Geef dit dan door bij Sparta'25 via ledenadministratie@sparta25.nl, dan wordt ook daar in de administratie dat e-mailadres toegevoegd. 


Het wijzigen van gegevens en toevoegen van de (pas)foto wijzen voor zich. Het is belangrijk dat de foto recent is en dat je duidelijk zichtbaar bent. De scheidsrechter moet goed kunnen beoordelen of jij het bent. Vakantiekiekjes en dergelijke zijn niet toegestaan. Wil je meer informatie hierover en een uitgebreidere instructie? Klik dan op de volgende link: https://support.sportlink.nl/support/solutions/articles/9000128052-waarvoor-wordt-mijn-foto-gebruikt-

Als er geen foto op de spelerspas staat na 31 oktober a.s., dan gaat dat helaas betekenen dat niet mee gedaan kan worden aan wedstrijden, zo is besloten door de KNVB. Zorg er dus voor dat alles op tijd up to date is!

« ga terug

Instagram

Fout: API koppeling ontbreekt

Tweets

Volg Sparta'25