Nieuwe teamindelingen jeugdteams seizoen '18-'19

Gepubliceerd op 26 mei 2018

Beste ouders/verzorgers en jeugdleden,

 

Enkele maanden geleden is er al een eerste opzet gemaakt voor de nieuwe teamindelingen van komend seizoen. Dit gebeurt o.a. aan de hand van overleg met trainers/leiders, het ingevulde SVS (spelervolgsysteem) door trainers/leiders en interne scouting. 

Inmiddels is de 2e competitiehelft zo goed als afgelopen en wordt er nog steeds hard gewerkt aan de nieuwe teamindelingen. Zoals ieder jaar krijgen we nu veel nieuwe aanmeldingen van jeugdleden, maar zijn er ook kinderen die twijfelen of ze volgend jaar door willen gaan met voetballen bij Sparta'25.

Uiterlijk 08 juni willen we graag van iedereen weten of je volgend jaar nog lid bent van onze vereniging! 

Wanneer je stopt geef je dit door aan je trainer/coach en die kan dit melden bij de assistenten onder- of bovenbouw (Remon en Willem).

Het is dan wel belangrijk dat de jeugdleden en/of ouders/verzorgers dit zelf officieel melden bij de ledenadministratie van de club. Als we niets van jullie horen gaan we er dus vanuit dat je ook volgend seizoen actief bent bij Sparta'25.

 Begin juni krijgen de huidige trainers/coaches en leiders een laatste gelegenheid om naast het SVS hun mening te geven over de nieuwe teamindeling.

Daarna gaan wij een laatste hand leggen aan deze teamindelingen. Omdat de spelers zich tot en met 15 juni 2018 kunnen overschrijven zullen we de teamindelingen ongeveer een week daarna kunnen publiceren op de website van de vereniging.

De informatieve teambijeenkomsten (kennismaking met de nieuwe teams) zullen waarschijnlijk in de eerste week van juli plaatsvinden.

 

Met vriendelijke groet,

Het jeugdopleidingsteam

« ga terug

Instagram

Fout: API koppeling ontbreekt

Tweets

Volg Sparta'25