Nieuwe jeugdteams in competitie

Gepubliceerd op 05 januari 2018

Na de winterstop zal er een nieuw jeugdteam in de competitie in gaan. Het betreft een groep die nu speelt bij de Mini F (O7 4x4)  en na de winterstop als JO8-4 (oftewel JO7-1) de competitie gaat in de 6x6 competitie.

Het team zal onder leiding staan van Tim Slegers, Thijs van Esch en Roland Rooijakkers. Thijs en Roland blijven ook als trainer actief bij de groep Mini F. Door een aantal spelertjes door te schuiven krijgen de andere spelertjes in de Mini F categorie meer gelegenheid om zich verder te ontwikkelen. Het team zal verder bestaan uit: Tygo van Esch, Tijs Slegers, Fijs Carpay, Juul Kluijtmans, Jay Rooijakkers, Jeroen van Halteren, Tim Rooijakkers en Daan Brouwers. 

Verder is er mooi nieuws vanuit het meidenvoetbal. Door het enthousiasme binnen de groep is het gelukt om nieuwe speeltsters toe te voegen aan de MO15 groep die er aan het begin van het seizoen al was. Door deze aanwas kan deze groep na de winterstop van een klein veld 7x7 naar een groot veld 11x11. Een mooie impuls voor het meidenvoetbal binnen Sparta'25 en een compliment aan speelsters en begeleiding die voor deze groei hebben gezorgd. 

We wensen alle spelers (sters) en begeleiding veel plezier in de voorjaarscompetitie.

 

« ga terug

Instagram

Fout: API koppeling ontbreekt

Tweets

Volg Sparta'25