Indelingen jeugd 2017 2018

Gepubliceerd op 03 mei 2017

Beste ouders/verzorgers en jeugdleden,

 

Enkele maanden geleden is er al een eerste opzet gemaakt voor de nieuwe teamindelingen van komend seizoen.

Dit gebeurt o.a. aan de hand van het ingevulde SVS (spelervolgsysteem) door trainers/leiders en interne scouts. 

Inmiddels loopt ook de 2e competitiehelft op zijn eind en wordt er nog steeds hard gewerkt aan de nieuwe teamindelingen. 

Zoals ieder jaar zijn er ook nu jeugdleden die twijfelen of ze volgend jaar door willen gaan met voetballen bij Sparta'25.

Uiterlijk 27 mei willen we graag van iedereen weten of je volgend jaar nog lid bent van onze vereniging. 

Wanneer je stopt geef je dit door aan je trainer/coach en die kan dit melden bij de assistenten onder- of bovenbouw (Henri en Mischa).

Het is dan wel belangrijk dat de jeugdleden en/of ouders/verzorgers dit zelf officieel melden bij de ledenadministratie van de club.

Als we niets horen gaan we er vanuit dat je ook volgend seizoen actief bent bij de vereniging.

Begin juni krijgen de huidige trainers/coaches en leiders een laatste gelegenheid om naast het SVS hun mening te geven over de nieuweteamindeling.

Daarna zal het jeugdopleidingsteam een laatste hand leggen aan deze teamindelingen. Omdat de competitie later start en spelers zich tot medio juni kunnen overschrijven zullen we de teamindelingen dit jaar later dan gewend publiceren. Dit zal eind juni gebeuren op de website van de vereniging.

De informatieve teambijeenkomsten (kennismaking met de nieuwe teams) zullen plaatsvinden in de eerste week van juli. Meer info volgt via de (jeugd)website.

Met vriendelijke groet,

 

Het jeugdopleidingsteam

 

 

« ga terug

Instagram

Fout: API koppeling ontbreekt

Tweets

Volg Sparta'25