Missie & Visie


MISSIE

Jeugdspelers van Sparta’25 treden de tegenstander met (zelf)vertrouwen tegemoet. Ze zijn technisch vaardig, tactisch vaardig, sociaal en communicatief vaardig, durven keuzes te maken en verantwoordelijkheid te nemen. Zij hebben een leergierige houding en gaan respectvol om met de medemens.

Missie


VISIE

Doel is om kinderen een plezierige, gestructureerde en een lerende voetbalopleiding te bieden. Wij vinden het belangrijk dat onze jeugdspelers:

Met plezier leren voetballen
Plezier en spelvreugde staan voorop. Positief en stimulerend coachen is daarin erg belangrijk. We proberen binnen de spelvormen een wedstrijdelement toe te voegen voor een optimale beleving.

Voetbalcoördinatie krijgen
Door voetbalcoördinatie oefenen onderdeel uit te laten maken van onze trainingen, willen we onze jeugdspelers de kans geven om zich zo goed mogelijk technisch en motorisch te ontwikkelen.

Aanvallend voetballen
Wij willen met onze jeugd georganiseerd, verzorgd en aanvallend voetbal spelen.

Gevarieerde en uitdagende oefenvormen aangeboden krijgen
Het voetballeerproces hebben we verder uitgewerkt naar een praktisch leerplan per leeftijdscategorie.
Binnen de jeugdopleiding werken we daarnaast met een periodisering.

Bekwame jeugdtrainers en coaches hebben
Om de continuïteit en kwaliteit van de opleiding te waarborgen is het scholen van ons jeugdkader belangrijk. Sparta’25 stimuleert dan ook het extern en intern opleiden van kaderleden. Trainers met kwaliteit en ambitie krijgen de kans zich verder te ontwikkelen. We bieden opleidingen en cursussen aan. Daarnaast werken we met enkele praktijkbegeleiders die de trainers coachen.

Centraal staan in de opleiding
In onze visie ligt de nadruk op de ontwikkeling van de individuele speler. Met name in de onderbouw is de ontwikkeling van de spelers en het spelplezier vele malen belangrijker dan het teamresultaat. In de bovenbouw wordt het teamresultaat steeds belangrijker, maar blijft het individu voorop staan.

Instagram

Fout: API koppeling ontbreekt

Tweets

Volg Sparta'25